Visie & BusinessCream Projects heeft reeds een lange ervaring in een waaier van aktiviteiten. Sinds de oprichting in 1993 bieden we kwalitatieve en creatieve oplossingen aan bedrijven en organisaties.

Oorspronkelijk was de core-business beperkt tot gepersonaliseerde software oplossingen, maar de aktiviteiten groeiden al snel uit tot een volledig ICT beheer en managements-advies voor onze geŽngageerde klanten. Door de automatisering en digitalisering van onze maatschappij, en de snel uitbreidende communicatie-technieken, biedt Cream Projects haar klanten ook advies, projecten en support in deze evoluerende markten.

Door de aard van onze aktiviteiten bouwen we steeds een hechte relatie op met onze klanten, zodat we ze kunnen bijstaan, informeren en adviseren in hun zakelijke behoeften en specifieke business. Deze relatie zorgt voor een continue opvolging en meedenken, waardoor we onze klanten meer beschouwen als partners dan als business opportunities.

Onze creatieve visie, ondersteund door onze ervaring en kennis, gekoppeld aan een no-nonsense pragmatische aanpak en een netwerk van partners, zorgen voor concrete realisaties en uitvoerbare richtlijnen en procedures.